Animatie 

Een opname in een woonzorgcentrum hoeft geen breuk te betekenen met de aangename dingen in het leven: vrienden ontvangen, hobby's uitoefenen, zich ontspannen, lekker eten, uitstapjes maken, genieten van de natuur...

Woonzorgcentrum De Regenboog kan rekenen op een enthousiast team van animatoren. Zij zorgen voor een gevarieerd activiteitenaanbod op de afdelingen en in het ontmoetingscentrum.

Aanbod 

Wat bieden we aan? Seizoensquiz, maandelijkse bingo, optredens, het bewonerskoor, verjaardagsfeesten, spelnamiddagen, crea-activiteiten, babbelnamiddagen met koffie, een bezoek aan de markt in Beveren, kaas- en wijnavond, uitstappen... eigenlijk te veel om op te noemen. Voor wie niet houdt van al die drukte, voorzien we ook activiteiten op de kamer. Het aanbod naar zwaar zorgbehoevende bewoners richt zich voornamelijk op snoezelen, hand- en voetmassage en aromatherapie.

Daarnaast beschikken we over een uitgebreid vrijwilligersnetwerk en werken we nauw samen met verenigingen uit de gemeente. Ook de kinderen van de nabijgelegen school nemen geregeld deel aan activiteiten wat heel wat leven in de brouwerij brengt. De bewoners kunnen ook intekenen op het animatieprogramma dat zich in de regio aanbiedt.

Ons doel is dat bewoners zich thuis mogen voelen en dat ze heel veel fijne momenten mogen beleven!