Nieuwe fototentoonstelling 

“Van vrijdag 15 december tot 11 februari loopt er in de gangen van Ons Zomerheem een fototentoonstelling. De fotoclub van Zomergem, Dafot, toont er de beste foto’s van haar leden. Van natuurfotografie tot architecturale schoonheid, van portretfotografie tot abstracte kunst,… Alles komt aan bod in deze tentoonstelling. Dafot Fotoclub groepeert amateurfotografen die méér willen dan gewone alledaagse foto’s maken. In de vergaderingen worden fotografische technieken en  digitale bewerkingen aangeleerd, nuttige tips gegeven aan mekaar, lesgevers uitgenodigd. Er wordt deelgenomen aan workshops, fototentoonstellingen worden bezocht, …om op allerlei manieren bij te leren.

 

De tentoonstelling zal ingewandeld worden op vrijdag 15 december tussen 14u30 en 16u00. Vele deelnemende fotografen zullen dan aanwezig zijn en een woordje uitleg geven bij hun foto’s. Iedereen is van harte welkom op deze inwandeling!

 

Volgende leden van Dafot stellen hun foto’s tentoon:

Jan Colpaert, Patrick Ryckaert, Gilbert De Bal, Karin Van Hoorebeke, Christophe Staelens, Johan Verbiest, Rosine De Rycke, Rosita Santens, Bea Vanrijckeghem, Roland Verhelst, Monique De Rycke en Piet De Schepper.