Beste,

Wij willen je informeren dat wij de dwingende maatregel ontvangen hebben van het Agentschap Zorg & Gezondheid dat wij de deuren moeten sluiten voor externe bezoekers tot het einde van de paasvakantie. Deze maatregel is er om onze meest kwetsbare groep te beschermen.

We vinden het contact tussen onze bewoners en hun familie heel belangrijk maar voorlopig kunnen wij geen bezoek toestaan.

Wij zullen vandaag 1 familielid per bewoner contacteren en informeren en zullen vragen de andere familieleden en kennissen te informeren.

Indien je telefonisch contact wil opnemen, mogen wij vragen om te bellen naar het nummer 09 / 385 55 15 en dan bij de bieptoon "2"+ kamernummer in te toetsen. Indien je niet onmiddellijk contact hebt, graag even geduld en terugbellen.

Mogen wij vragen voor niet dringende zaken zoveel mogelijk het centraal nummer vrij te houden.

Je kan zeker ook altijd al een kaart sturen of een brief schrijven.

Voor de was die door de familie wordt gedaan zullen we hierover afspraken maken en later contact opnemen.

Voor vragen rondom individuele uitzonderingen ikv mantelzorg zullen wij later contact opnemen en afspraken maken.

Dank alvast voor uw begrip!

Directie wzc de Lichtervelde

Wouter Beke, Vlaams minister: "De boodschap moet duidelijk zijn: blijf uit de buurt van oudere en verzwakte personen, tenzij er echt geen alternatieven zijn. Die boodschap geldt niet alleen voor woonzorgcentra, maar voor de hele samenleving. Onze gezamenlijke plicht is nu om besmetting bij de meeste kwetsbaren te voorkomen.

linkedin