PAK MEKAAR MAAR EENS GOED VAST!

Vorig jaar begon de lente op 21 maart in mineur. Het corona-virus bereikte Europa en de eerste lock-down was net gestart.

De lente van 2021 belooft alvast meer goeds. Hij start alleszins al einde februari. Niet alleen met mooi weer, maar eindelijk ook met échte knuffels en zoenen voor alle bewoners van De Regenboog.

Wij zijn zó blij om eindelijk een serieuze versoepeling te kunnen aankondigen. Omdat zowel de bewoners als de medewerkers zich massaal lieten vaccineren, kunnen we dit doen. Dankjewel dus aan iedereen die vertrouwt op het vaccin.

Vanaf zaterdag 27 februari kan iedere bewoner 2 knuffelcontacten ontvangen! Deze 2 knuffelcontacten mogen bovendien om de twee weken wisselen én mogen op dezelfde dag (NIET samen) op bezoek komen.

Er is zoveel gewijzigd dat we onmogelijk alles in deze nieuwsbrief kunnen schrijven.
Klik hier om de nieuwe bezoekregeling te lezen.

Wat NIET wijzigt is dat we graag op voorhand weten wie we mogen verwachten. We vragen opnieuw de namen van de bezoekers (van 25 februari tot en met 28 maart) door te geven zoals gewoonlijk: bij voorkeur vult u het online formulier in door op de link te klikken. U kan ook een mail sturen of telefoneren.

Het wijzigen van de bezoekersprocedure is nog maar de start van de geplande versoepelingen. Ook binnen de muren van het woonzorgcentrum zullen de bewoners meer vrijheid krijgen.

Wat dat zal zijn, werken we volgende week verder uit. We houden jullie zeker op de hoogte.

Opmerkingen? Bedenkingen? Vragen? Laat het ons weten! communicatie@deregenboog.zkj.be of telefonisch, 03 253 28 00.

Sofie Martens
Stafmedewerker zorg en kwaliteit

linkedin