Helaas gaat het in de maatschappij opnieuw de slechte kant uit met de coronacijfers. De regering kondigde de zoveelste wijziging van de veiligheidsmaatregelen aan.

Toch zijn we opgelucht: op dit moment heeft het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid nog geen extra maatregelen voor de woonzorgcentra opgelegd.

Dat wil zeggen dat wij onze maatregelen enkel verstrengen daar waar het strikt moet. Zo zal de kapster het kapsalon opnieuw sluiten. Ook de pedicures mogen minder behandelingen uitvoeren, zij zullen enkel nog het medisch noodzakelijke doen. Enkel de medische pedicures blijven dus aan de slag.

Onze bezoekregeling blijft gelukkig ongewijzigd, met uitzondering van de uitgangsregeling. Het spreekt voor zich dat er opnieuw groepjes van maximaal 4 personen mogen gevormd worden (bewoner meegerekend) en dit ook op het privéterrein van De Regenboog.

We gaan er dus weer voor, de komende 4 weken. Vanaf maandag 29 maart kunnen er weer nieuwe bezoekers gekozen worden. Klik op de link om dit online te doen (dit werkt voor ons het gemakkelijkst). Je kan ook mailen naar communicatie@deregenboog.zkj.be of ons telefoneren op ons algemene nummer (03.253.28.00)

We kijken nog steeds hoopvol naar de toekomst, ondanks deze stap terug.

Met vriendelijke groeten,

Het crisisteam

linkedin