In 2019 konden we ons inschrijven voor een project rond val en fractuurpreventie met procesbegeleiding vanuit het expertisecentrum val en fractuurpreventie (EVV). Eind 2019 zijn we enthousiast gestart met de voorbereidingen voor dit project. Jammer genoeg moesten we kort nadien afscheid nemen van de procesbegeleider, waardoor het project even on hold stond.

Nadien mochten we Lieve verwelkomen als procesbegeleider en konden we begin 2020 terug met veel enthousiasme opstarten. We hadden op dat moment nog geen enkel vermoeden dat een virus alles zou omgooien.

Het project werd terug on hold gezet omwille van het Covid-19 virus en alle maatregelen die daarbij opgelegd werden. In het voorjaar van 2021 hebben we terug met veel enthousiasme de draad opgenomen en na een moeilijke start zijn we nu vooral blij om eindelijk de kick off van het project te mogen aankondigen op 01/06/2021. Jammer genoeg zijn er nog steeds maatregelen van toepassing waardoor we dit niet groots kunnen aankondigen en nog steeds geen fysieke bijeenkomsten met grote groepen kunnen organiseren.

Maar dat zal ons niet weerhouden om jullie de komende jaren op de hoogte te houden van onze resultaten en het verloop van het project.

Hou onze website en Facebookpagina in de gaten, maar lees er vooral alles over in “D’Antivalgazet”.

Veel leesplezier!

Het valpreventieteam.

Lees hier d'Antivalgazet

Downloaden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin