Beste bewoners en familieleden,

Vanaf 12.04.21 start men opnieuw met werken in Wachtebeke.

In een eerste fase wordt gewerkt aan de baan langs de Moervaart en het stuk van de Meersstaat tussen de brug tot voorbij de oprit van het Moervaartheem. Ook aan onze oprit zullen werkzaamheden plaatsvinden, maar er zal een nieuwe tijdelijke oprit gemaakt worden naast de huidige. Tijdens deze eerste fase zal het Moervaartheem enkel toegankelijk zijn vanuit de richting van Wachtebeke Dorp. Deze werkzaamheden zouden duren tot ongeveer juni 2021.

In juni, juli en augustus zullen deze werken verder gezet worden in de Meersstraat van voorbij onze oprit tot het Dorp. Op dat moment zal onze voorziening nog enkel bereikbaar zijn langs het brugje over de Moervaart, vanuit de richting Zaffelare.

Fase 3 en 4 vinden nadien plaats en situeren zich in het Dorp, de Godshuisstraat, de Lindestraat, Smishoek en een deel van het Rechtstro en de Stationstraat.

Meer informatie over deze wegenwerken vindt u op de website www.wegenenverkeer.be/Wachtebeke.

Afgezien van enkele uren wanneer het asvalt wordt gegoten, zal het Moervaartheem doorlopend bereikbaar zijn.

Gedurende de werken in de Meersstraat, zullen vermoedelijk een aantal mensen liever hun auto achterlaten in het Dorp en te voet naar het Moervaartheem komen.

Daarom is het afgesproken dat we het poortje aan de kerk zullen los laten gedurende de duur van de werkzaamheden.

Vriendelijke groeten,

Christine Van Acker

Algemeen directeur

linkedin