Beste familie, vrienden, bezoekers,

Goed nieuws. De testresultaten van de bewoners op afdeling C, gelijkvloers, van bewoners en medewerkers zijn allemaal negatief. We zijn heel blij dat de besmetting zich niet heeft verdergezet.

Er verblijven nog 2 bewoners in kamerisolatie op de afdeling. 1 bewoner mag morgen uit isolatie, de andere bewoner op 31/12. Beide bewoners zijn niet ziek.

We zijn blij dat we vanaf vandaag voor de afdeling C dezelfde bezoekersregeling kunnen toepassen als voor de andere afdelingen.

Ik zet ze nog even op een rijtje:

Cafetaria

De cafetaria is open voor alle afdelingen. Bezoekers tonen hun covid-safe bewijs aan de vrijwilliger van de cafetaria. Bezoek in de cafetaria kan met maximum 4 personen, inclusief de bewoner.

Bezoekersregeling

Er mogen 2 bezoekers op hetzelfde moment aanwezig zijn op de kamer. Bezoekers dragen steeds hun mondmasker. Er geldt geen beperking op het aantal bezoekers per week, toch vragen we de nodige voorzichtigheid hierbij.

Mondmasker is verplicht voor kinderen vanaf 6 jaar.

Uitgaand bezoek

Bij uitgaand bezoek in een thuissituatie zal de bewoner getest worden bij ons op dag 5 na het bezoek. Dit om te voorkomen dat indien de bewoner positief zou zijn, de besmetting zich kan verderzetten tussen de bewoners.

Wij begrijpen dat het ook dit jaar niet de feestdagen zijn zoals we ze graag willen. Ook wij willen graag dat onze bewoners zoveel mogelijk omringd worden door familie, vrienden, … en wij vinden het spijtig dat onze bewoners ‘het leven van voor corona’ nog niet opnieuw kunnen opnemen. Voor de veiligheid van al onze bewoners en medewerkers kunnen wij niet anders dan bepaalde beslissingen nemen. We blijven rekenen op de verantwoordelijkheid van iedereen die bij ons in huis komt.

Alvast bedankt en prettige feestdagen.

De directie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin