In WZC Onderdale gaat alles goed. Geen van onze bewoners, noch van onze medewerkers is positief getest op COVID-19.

We doen er alles aan om het zo te houden.

Onze medewerkers doen extra inspanningen om het dagelijkse leven aangenaam voor de bewoners te houden.

We zetten nog meer dan voordien in op lekker en gezond eten, vitamine D, contact met het lentezonnetje en aangepaste activiteiten.

Deze activiteiten zijn sterker dan voordien gericht op contact met familie en naasten. Elke afdeling richtte daarvoor een eigen gesloten facebook groep op en dat loopt zeer vlot.

We zetten ook ons huiskanaal is om informatie te bezorgen aan de bewoners, maar gebruiken het ook voor stoelyoga en de gebedsviering zal ook op deze manier verspreid kunnen worden.

We krijgen ook meer dan anders bloemetjes, brieven en tekeningen. Bedankt hiervoor en blijf dat aub doen.
Dit is hartverwarmend.

Onze medewerkers zetten intussen nog meer dan anders hun beste beentje voor.

We hebben ook voor hen de hygiënemaatregelen verscherpt. Dat betekent in de eerste plaats dat de handhygiëne strikter is, maar ook dat we de werkpakken extra verversen. Je zal daarom misschien een van onze medewerkers eens in een groen pak zien rondlopen. Dat betekent niet dat er iets aan de hand is, dat betekent gewoon dat we een van de reservepakken aanhebben die de wasserij ons ter beschikking stelt. We danken de wasserij met ganser harte voor deze oplossingen. Ook oprechte dank aan al onze leveranciers die extra inspanningen doen om ons te bevoorraden.


We danken ook iedereen die naar de collect and go momenten van de was (en andere ‘spulletjes’ komt) en zich prima aan de afspraken houdt. De zwaaimomenten zijn voor jullie maar ook voor ons en de bewoners momenten om naar uit te kijken.
Graag tot een volgend kijk, mail of zwaaimoment !

#samenzorgen

linkedin