Stuur een eigen krantje naar je familielid in ons woonzorgcentrum!

Regelmatig een bezoekje brengen aan de bewoners van woonzorgcentra is voor hen het mooiste geschenk. Helaas valt dit bezoek in deze zorgwekkende coronatijden weg.
Heel wat burgerinitiatieven ontstaan de laatste dagen om deze crisis door te komen. "Granniedays" wil graag hun steentje bijdragen. Zij willen alle kinderen, kleinkinderen en familie de kans geven om hun familielid in het woonzorgcentrum of serviceflat te verrassen met een zelfgemaakte krantje!
Het kost slechts €4.
In onderstaande link vind je meer informatie.

https://www.granniedays.be/#krantje

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stuur je liever een gepersonaliseerd kaartje voor onze bewoners?

Ook Bpost blijft niet bij de pakken zitten! Hoe leuk zou het zijn als er een gepersonaliseerde kaart in zijn of haar brievenbus belandt. In deze moeilijke tijden moeten we contact blijven houden met al wie ons lief is. Start er vandaag nog mee! Dankzij Bpost kan je gratis 10 gepersonaliseerde postkaarten versturen. Hoe? Simpel, download gratis de Mobile Postcard app en gebruik telkens de code LOVEYOU wanneer je een kaartje verstuurt.
In de link hieronder wordt alles duidelijk uitgelegd. Veel plezier 🙂

https://radio2.be/artikels/verstuur-gratis-10-gepersonaliseerde-postkaarten-via-de-app-van-bpost?fbclid=IwAR2i6TD5RtOlvXtxmEW2hP7-fRzv-TbkH-CBJyokx7SOfoNVRbQZIYOpdCw

linkedin