De zomer staat voor de deur en dat wil zeggen dat er in Ons Zomerheem weer heel wat te beleven valt. Het A-team is er opnieuw in geslaagd om een gevarieerd zomerprogramma uit te werken. Elke dinsdag zal er in juli en augustus een grote activiteit plaatsvinden. Naast deze vele activiteiten zullen er ook op de afdelingen nog uitstappen buitenshuis georganiseerd worden.

Het thema van dit jaar is " Ik neem je mee... ".

Om onze zomer goed in te zetten starten we met een beachweek waarbij we op dinsdag 2 juli een cocktailbar gaan organiseren. Op dinsdag 9 juli vindt er een Oosters eetfestijn plaats dan zal doorgaan in de culinaire week. Na het eten van al dit lekkers is het de hoogste tijd om over te gaan tot wat sport tijdens onze sportweek. Op dinsdag 16 juli gaat opnieuw onze gekende Wifi in Tahiti door. Hierbij nemen verschillende teams, van bewoners en personeelsleden, het tegen mekaar op. Na de sportweek gaan we over naar onze Vlaamse week waarbij we op dinsdag 23 juli onze Vlaamse Kermis gaan organiseren. Hierbij zullen onze bewoners kunnen deelnemen aan verschillende volksspelen. Om de maand juli af te sluiten krijgen we op dinsdag 30 juli bezoek van een goochelaar. We zijn al benieuwd wat hij voor ons allemaal in petto heeft.

Nieuw dit jaar is dat we tijdens de zomermaanden elke week rond een bepaald thema gaan werken.

In augustus beginnen we op dinsdag 6 augustus, tijdens de shoppinweek, met onze ondertussen reeds gekende zomermarkt. Naast onze eigen kraampjes zullen er ook enkele marktkramers onze markt komen vervoegen. Na de shoppingweek organiseren we een dierenweek waarbij er op dinsdag 13 augustus een dierennamiddag zal plaatsvinden. Dat onze personeelsleden zich graag eens uitleven weten we ook al langer dan vandaag. Daarom organiseren we op dinsdag 20 augustus vrij podium. Hierbij is het de bedoeling dat per afdeling een act uitvoert. Om onze zomer afsluiten hebben we ervoor gekozen om onze bewoners nog eens goed te verwennen en organiseren we op dinsdag 27 augustus een sneukelfestival. Hierbij maken we een wandeling in onze tuin waarbij er in onze tuin verschillende kraampjes te vinden zullen zijn voor een hapje en een drankje.

Wij kijken er alvast naar uit en wensen iedereen een goed verlof toe!!