Aanbod

WELKOM in ons gezellig HUIS. Hier WOON je samen met andere leeftijdsgenoten die net als u hulp nodig hebben. Het LEVEN van elke dag bestaat uit ZORG EN ACTIVITEITEN OP MAAT. Wij bieden verschillende woonvormen aan die afgestemd zijn op uw vraag.

Voor wie?

Volg WZC Sint-Eligius op Instagram

Over WZC Sint-Eligius

Wij heten u van harte welkom op de website van

WOONZORGCENTRUM SINT-ELIGIUS (WZC).

Het woonzorgcentrum (WZC) St.-Eligius behoort tot de vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu. Het centrum is al sinds 1869 als ouderenzorgvoorziening werkzaam in Zeveneken. In het spoor van wat vele religieuzen ons voor deden, willen we hun traditie verder zetten. Een waarde gedreven zorg- en dienstverlening vanuit de christelijke identiteit is ons uitgangspunt.

Voor de woonomgeving, de dienst- en zorgverlening betrachten we een hoge kwaliteitsstandaard. We zorgen er voor onze gebouwen voortdurend aan te passen (nieuwbouw, herconditionering, grote onderhoudswerken en opfrissing). Voor de dienst- en zorgverlening wordt een multidisciplinair team van ongeveer 120 gemotiveerde medewerkers ingezet.

Een zeer gevarieerde en rolstoeltoegankelijke tuin met bloemperken, dierenpark, bos, tuinkapel, rustbanken, cafetaria-terras,… is een echte verademing en nodigt bewoners en bezoekers uit.

linkedin