Beste familieleden,

Voor de bewoners zijn de voorbije weken bijzonder moeilijk geweest. En ook de volgende weken worden nog even lastig.

Vooral het op de kamer verblijven, weegt voor vele bewoners zwaar. En uiteraard ook het beperkte bezoek. Door de vele medewerkers in quarantaine hebben de bewoners de voorbije weken heel wat ‘vreemde’ gezichten gezien (studenten, interim-medewerkers e.d.). Het zijn angstige, en voor sommigen ook eenzame, tijden. En sommige bewoners hebben last van hun symptomen. Uiteraard doen wij ons best om de pijn zoveel mogelijk te verzachten, maar het blijft natuurlijk zwaar.

Maar wij zien heel veel moed en veerkracht bij de bewoners! De bewoners zijn bijzonder respectvol en tonen veel begrip in deze moeilijke omstandigheden. Wij bewonderen hun geduld, en optimisme.

“We doen onze hoed af!”

En we willen dit graag met hen delen. Als jullie ook jullie hoed afdoen voor de bewoners, dan mogen jullie ons een foto doorsturen waarin jullie letterlijk jullie hoed afdoen (cfr. foto’s hieronder). Wij zetten alle foto’s die we binnen krijgen op het infokanaal op het televisiescherm van de bewoners. Zo kunnen de bewoners onze waardering voelen.

Foto’s (minder dan 10 Mb) mogen gestuurd worden naar planning@steligius.zkj.be. We hopen heel veel foto’s te mogen ontvangen om op die manier de bewoners een hart onder de riem te steken.

Van harte dank!

Namens het team Wonen & Leven,

Hilde de Bruyn

directeur

linkedin