Bezoek februari 2021

Beste familie,

Vanaf 1 februari kan elke bewoner één keer per week bezoek ontvangen van één vaste bezoeker, in een living , achter plexiglas. Deze regeling zal lopen t.e.m. 28 februari.

Liever dan telkens opnieuw te moeten inschrijven via de bezoekerslink willen we komen tot een vast bezoekmoment per week. Dit is duidelijker voor iedereen, niet in het minst voor de bewoner zelf. Om dit vaste moment te bepalen dient dit formulier.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSes3w5Iew_Q5HZhcIZyguaHuGj6wA9lqKydYU-DpUEQC3DIfw/viewform?usp=sf_link

Hierop kan u aangeven wat uw bezoekmogelijkheden zijn. We willen je vragen om minimaal drie mogelijkheden - drie tijdsblokken - aan te vinken. Meer mag ook, want hoe meer tijdsblokken u aanduid, hoe makkelijker wij de puzzel kunnen leggen. Is elk tijdsblok mogelijk, kan u ze dus gerust ook allemaal aanvinken.

Om rekening te kunnen houden met je keuze is het belangrijk dat je die keuze uiterlijk dinsdagavond 26 januari doorgeeft.

Zodra de puzzel gelegd is wordt u op de hoogte gebracht van het vast bezoekmoment en ook de ingang die u moet nemen.

Wij willen namelijk niet langer enkel in de cafetaria bezoek achter plexiglas organiseren. De akoestiek is er niet goed, er is teveel kruising van bewoners en medewerkers van de verschillende afdelingen en er is te weinig privacy.

Alvast bedankt om dit zo snel in orde te brengen,

Directie en leidinggevend team WZC Sint Eligius.

linkedin