Beste familieleden,

Beste bezoeker,

Via deze weg geven wij graag een update naar aanleiding van de beslissing van de laatste veiligheidsraad en de verstrengde maatregelen aangaande het bezoek.

Vanaf heden is bezoek op de kamer niet meer toegestaan, tenzij voor het afhalen/terugbrengen van de was of het vergezellen van de bewoner in functie van een cafetariabezoek. Een wandeling buiten op het terrein blijft ook mogelijk.

De cafetaria kan in 2 shiften bezocht worden, zijnde tussen 14.00u en 15.00u en tussen 15.30u en 16.30u. U dient daarvoor een reservatie te maken mét vermelding van de gekozen shift. Deze reservatie gebeurt op een apart nummer dat enkel in de namiddag bereikbaar zal zijn: 09/376.08.46.

Voor onze bewoners is het niet meer toegelaten om het terrein te verlaten. De bewoner meenemen naar uw thuis of naar een drankgelegenheid wordt niet meer toegestaan gezien het besmettingsrisico . Ook georganiseerde uitstapjes met bewoners worden opnieuw opgeschort.

Zoals reeds eerder van kracht blijft het dragen van een mondmasker bij elk bezoek verplicht, evenals het respecteren van de 1,5 meter afstand binnen de eigen bubbel. Handen geven, kussen en knuffelen zijn uit den boze.

Temperatuuropname, handen ontsmetten en registratie van uw gegevens bij het betreden van het gebouw blijven verplicht in het kader van de contactopsporing.

We hopen met deze beperkende maatregelen het virus buitenshuis te houden en toch nog voldoende aandacht te hebben voor het sociaal aspect.

Bedankt voor het begrip.

#SamenZorgen voor elkaar.

Met vriendelijke groeten,

De directie

linkedin