Geachte Mevrouw, Geachte Heer,

In WZC Zonnehove wordt normaal 4 keer per jaar een gebruikersraad georganiseerd. Dit is een vergadering voor de bewoners en/of eventueel een familielid als vertegenwoordiger van de bewoner. Het doel van de vergadering is dat wij als voorziening nieuwe ontwikkelingen of veranderingen kunnen communiceren en dat jullie de kans krijgen om hierover jullie mening te geven. Verder luisteren wij ook of er zaken zijn die al heel goed lopen of zaken die minder lopen en dus als werkpunt meegenomen kunnen worden.

Wegens de coronacrisis is het in 2020 nog maar 1 keer mogelijk geweest om een gebruikersraad te laten doorgaan. Voorlopig hebben we er geen zicht op of het dit jaar nog mogelijk zal zijn om deze vergaderingen te organiseren. Indien het lukt om dit veilig te laten doorgaan zullen jullie hierover zeker tijdig ingelicht worden maar voorlopig gaat veiligheid boven alles.

Aarzel ondertussen zeker niet om eventuele werkpunten op de afdeling, via mail (vanheckec@zonnehove.zkj.be of demuyncks@zonnehove.zkj.be) of telefonisch (09/321 74 51 of 09/321 74 34) door te geven.

Wij hopen U zo snel mogelijk terug te mogen verwelkomen in WZC Zonnehove.

Dank alvast voor jullie begrip.

Met vriendelijke groeten,

Christa Van Hecke en Sara De Muynck

Algemeen directeur Referentiepersoon Dementie

linkedin