In korte tijd zijn er verschillende berichtgevingen per mail verstuurd. We willen jullie ook langs deze weg hiervan op de hoogte houden:


Bericht 1: sluiting cafetaria


We kregen de melding dat elke gebruiker van onze cafetaria een covid safe ticket moet kunnen voorleggen.

Daarom werd in onderling overleg besloten om momenteel onze cafetaria terug te sluiten, dit vanaf vandaag 10/11/2021.

We bekijken de verdere mogelijkheden, ondertussen vragen we u om een hapje en/of drankje samen met de familie te nuttigen op de kamer.

Als de vraag er is om bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje of iets dergelijks te organiseren, kan u daarvoor steeds de directie contacteren . Elke individuele vraag zal bekeken worden naar haalbaarheid.

Met dank voor uw begrip en voor uw medewerking.

Bericht 2: carrière switch


Na zorgvuldig wikken en wegen heeft onze algemeen directeur Christa Van Hecke er voor gekozen om een carrière switch te doen. Hier een persoonlijk bericht van haar:

"Ik wil benadrukken dat ik met een warm hart in Zonnehove heb gewerkt en nog werk, ruimer wil ik ook zeggen dat ik binnen de VZW mijn job altijd met hart en ziel heb uitgeoefend en heel veel fijne mensen leerde kennen.

Samen met de directie van de VZW zal de best mogelijke oplossing worden gezocht om mijn opvolging te verzekeren. We voorzien dit eind januari, begin februari.

Ik wil jullie allen ook bedanken voor de kritische blik, de welgemeende aanmoedigingen, de ondersteuning in de soms woelige (lees Corona) tijden.

Het is nog te vroeg om afscheid te nemen, en…uit het oog is niet uit het hart.

Met dank aan jullie voor elk mooi moment."

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin