Aanbod

We willen als vzw Zorg-Saam een plaats zijn waar het goed is om te wonen. Daarnaast spelen we in op maatschappelijke noden door verschillende diensten aan te bieden.

Voor wie?

Wij staan open voor elk individu uit onderstaande doelgroepen om vanuit zijn zorgnoden samen te zoeken naar de best geschikte omkadering.

Volg WZC Aqua Vitae op Instagram

Over WZC Aqua Vitae

De vzw Zorg-saam is een groepering van 13 woonzorgcentra en 2 aanverwante WZC's. Onze kernopdracht is het aanbieden van een eigentijdse kwalitatieve dienstverlening aan ouderen. Dit doen we samen met de 2090 deskundige medewerkers en 600 geëngageerde vrijwilligers. Onze medewerkers blijven vanuit hun presente houding trouw aan onze kernopdracht. Hiervoor beschikken we over 2450 woongelegenheden.

De voorzieningen van de vzw Zorg-saam hebben een “HART” voor ouderen en investeren in warme zorg. We laten ons elke dag inspireren door een traditie van ruim 180 jaar zorg. Vanuit deze traditie blijven we innoveren en zijn we vaak trendsetter in de sector.

De voorzieningen situeren zich in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Naast onze belangrijkste doelgroep 'ouderen' investeren we ook in andere doelgroepen en is er op een aantal campussen ook kinderopvang.

linkedin