Aanbod

WELKOM in ons HUIS. Hier WOON je samen met andere leeftijdsgenoten die net als jou hulp nodig hebben. Wij bieden je ZORG OP MAAT. Hoe jij je dag doorbrengt BESLIS JE ZELF. Indien je dit wenst ondersteunen wij jou hierin individueel of in groep .Wij streven er naar dat u zich zo goed mogelijk kan THUIS voelen. FAMILIE EN VRIENDEN zijn van harte welkom.

Over Sint-Eligius

Wij heten u van harte welkom op de website van

WOONZORGCENTRUM SINT-ELIGIUS (WZC).

Het woonzorgcentrum (WZC) St.-Eligius behoort tot de vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu. Het centrum is al sinds 1869 als ouderenzorgvoorziening werkzaam in Zeveneken. In het spoor van wat vele religieuzen ons voor deden, willen we hun traditie verder zetten. Een waarde gedreven zorg- en dienstverlening vanuit de christelijke identiteit is ons uitgangspunt.

Voor de woonomgeving, de dienst- en zorgverlening betrachten we een hoge kwaliteitsstandaard. We zorgen er voor onze gebouwen voortdurend aan te passen (nieuwbouw, herconditionering, grote onderhoudswerken en opfrissing). Voor de dienst- en zorgverlening wordt een multidisciplinair team van ongeveer 120 gemotiveerde medewerkers ingezet.

Een zeer gevarieerde en rolstoeltoegankelijke tuin met bloemperken, dierenpark, bos, tuinkapel, rustbanken, cafetaria-terras,… is een echte verademing en nodigt bewoners en bezoekers uit.

linkedin