Keuken:
Elke dag wordt er een verse en verzorgde maaltijd bereid. Er kan steeds rekening gehouden worden met een persoonlijk dieet. Ook de inwoners van de assistentiewoningen (Wijk 't Klaverveld) kunnen via onze keuken een warme maaltijd ontvangen.

Eigen krant:
Driemaandelijks worden de inwoners en familieleden op de hoogte gebracht van het leven binnen het woonzorgcentrum. Je vindt er o.a. verjaardagen en foto's van activiteiten in terug.

Kapsalon:
Meermaals per week komt Isabelle of Kim langs om het kapsalon binnen het woonzorgcentrum te openen. Ook bewoners van de assistentiewoningen zijn hier welkom.

Woonleeffunctie:
Hoe u uw dag wil beleven bepaalt u zelf. Wij luisteren graag naar uw wensen, dromen en interesses. Het woonleefteam staat in voor de ondersteuning van individuele behoeften naar dagbesteding en vragen naar activiteiten in groep.

Rokersruimte:
Rokers kunnen terecht in een aparte rookruimte. In het woonzorgcentrum zelf mag er niet gerookt worden omwille van het brandgevaar.

Receptie:
Hier kan u terecht voor alle nuttige inlichtingen. De receptie is dagelijks bemand tussen 8u en 17u.

Kapel:
Een sfeervolle ingerichte kapel geeft de bewoners de mogelijkheid tot dagelijks gebed en bezinning. Wekelijks is er een eucharistieviering waar zowel bewoners als familieleden en buurtbewoners welkom zijn.

Bar:
Wij verwelkomen u graag in de 'Zoeten Inval' een plaats voor ontmoeting en verbinding. Geniet van een lekkere koffie, een pintje, een pannenkoek of een frisdrank. Voor de kleintjes is er een leuke speelhoek.

Veilige tuin met terras:
De beschermde afdeling beschikt over een eigen tuin die bewoners vrij kunnen betreden.

WIFI:
Alle bewoners en bezoekers kunnen steeds gebruik maken van het gratis netwerk. Het wachtwoord kan bekomen worden in de cafetaria, aan het onthaal of in de verpleegpost.

Duofiets:
We beschikken over een eigen rolstoelfiets waardoor we de inwoners en daggasten op regelmatige basis mee kunnen nemen voor een rit doorheen de buurt.

linkedin