Keuken:
Elke dag wordt er een verse en verzorgde maaltijd bereid. Er kan steeds rekening gehouden worden met een persoonlijk dieet. Ook bewoners van de assistentiewoning kunnen via onze keuken een warme maaltijd ontvangen.

Eigen infokrant:
Maandelijks worden de bewoners en familieleden op de hoogte gebracht van het leven binnen het woonzorgcentrum. Je vindt er o.a. verjaardagen en foto's van activiteiten in terug.

Kapsalon:
Meermaals per week komt Isabelle of Kim langs om het kapsalon binnen het woonzorgcentrum te openen. Ook bewoners van de assistentiewoningen zijn hier welkom.

Woonleeffunctie:
Om een zinvolle dagbesteding te kunnen aanbieden beschikken we over een gespecialiseerd team van ergotherapeuten. Dagelijks wordt er een activiteit georganiseerd, de ene keer al wat groter dan de andere. Denk maar aan het maandelijks verjaardagsfeest, crea, koken, bingo, ritje in de huifkar,...

Rokersruimte:
Rokers kunnen terecht in een aparte rookruimte. In het woonzorgcentrum zelf mag er niet gerookt worden omwille van het brandgevaar.

Receptie:
Hier kan u terecht voor alle nuttige inlichtingen. De receptie is dagelijks bemand tussen 8u en 17u.

Kapel:
Een sfeervolle ingerichte kapel geeft de bewoners de mogelijkheid tot dagelijks gebed en bezinning. Wekelijks is er een eucharistieviering waar zowel bewoners als familieleden en buurtbewoners welkom zijn.

Bar:
De Zoeten Inval biedt een ideale ruimte voor tal van activiteiten. Iedere middag functioneert ze ook als cafetaria waar bewoners en/of familieleden iets kunnen drinken.

Veilige tuin met terras:
De beschermde afdeling beschikt over een eigen tuin die bewoners vrij kunnen betreden.

WIFI:
Alle bewoners en bezoekers kunnen steeds gebruik maken van het gratis netwerk. Het wachtwoord kan bekomen worden in de cafetaria, aan het onthaal of in de verpleegpost.

Duofiets:
Met de duofiets krijgen inwoners de gelegenheid om buiten te komen en te genieten van de omgeving ondanks hun beperkte mobiliteit. De fietsen worden jaarlijks gehuurd. Hier kan u de data terugvinden wanneer ze beschikbaar zijn:

> lente (data volgen)

linkedin