Verhuizen naar een assistentiewoning is zoveel meer dan het verplaatsen van hebben en houden. U sluit een hoofdstuk af en begint een nieuwe fase in het leven. Zonder twijfel hebt u heel wat vragen.

Uiteraard kan u terecht bij onze opnamedienst.

We staan garant voor kwaliteit , privacy , ruimte, veiligheid, geborgenheid en nog zoveel meer.

De flats zijn speciaal gebouwd voor de actieve 60+er, die toch een aangepaste woonomgeving zoekt.

Onze bewoners hebben een maximale zelfstandigheid.

Het eigen meubilair blijft voor een waar thuisgevoel garanderen.

Eigen aan de assistentiewoningen

  • Zeer lichte en ruime appartementen voorzien van een zithoek, eethoek en een open ingerichte keuken met aangrenzende berging, één of twee slaapkamer(s) en ruime badkamer met douche.
  • Elke kamer is uitgerust met een oproepsysteem. In geval van nood kan er iemand bij u langs komen voor een eerste interventie.
  • De woonzorgassistente begeleidt u in het zoeken naar een oplossing voor uw zorgvraag.
  • Wanneer het noodzakelijk is, kan met voorrang een opname in het rustoord Sapientia voor u geregeld worden.
  • U kunt ook elke middag een middagmaal nuttigen in de cafetaria van de serviceflats. Het middagmaal gaat ook daar door van 12u-13u. De prijzen van de middagmaaltijden kunt u vinden aan het onthaal van de serviceflats

Linnen en wasserij

Op de 3de verdieping van de assistentiewoningen bevindt zich de linnenkamer. Voor de wasmachine & droogkast zijn er jetons beschikbaar. Deze worden gefactureerd. U kan ook uw eigen wasmachine en/of droogkast in de assistentiewoning plaatsen.

Gastenkamer

In onze assistentiewoningen hebben wij 2 gastenkamers ter beschikking. Deze kunnen steeds door familie/ bezoekers gebruikt worden voor overnachting na reservatie bij de opnameverantwoordelijke aan het onthaal van de assistentiewoningen. De kostprijs hiervan is op aanvraag met handdoeken of op aanvraag zonder handdoeken.

linkedin