Verhuizen naar een assistentiewoning is zoveel meer dan het verplaatsen van hebben en houden. U sluit een hoofdstuk af en begint een nieuwe fase in het leven. Zonder twijfel hebt u heel wat vragen.

Uiteraard kan u terecht bij onze opnamedienst.

We staan garant voor kwaliteit , privacy , ruimte, veiligheid, geborgenheid en nog zoveel meer.

De flats zijn speciaal gebouwd voor de actieve 60+er, die toch een aangepaste woonomgeving zoekt.

Onze bewoners hebben een maximale zelfstandigheid.

Het eigen meubilair blijft voor een waar thuisgevoel garanderen.

Eigen aan de assistentiewoningen

  • Zeer lichte en ruime appartementen voorzien van een zithoek, eethoek en een open ingerichte keuken met aangrenzende berging, één of twee slaapkamer(s) en ruime badkamer met douche.
  • Elke kamer is uitgerust met een oproepsysteem. In geval van nood kan er iemand bij u langs komen voor een eerste interventie.
  • De woonzorgassistente begeleidt u in het zoeken naar een oplossing voor uw zorgvraag.
  • Wanneer het noodzakelijk is, kan met voorrang een opname in het rustoord Sapientia voor u geregeld worden.
  • U kunt ook elke middag een middagmaal nuttigen in de cafetaria van de serviceflats. Het middagmaal gaat ook daar door van 12u-13u. De prijzen van de middagmaaltijden kunt u vinden aan het onthaal van de serviceflats

Linnen en wasserij

Op de 3de verdieping van de assistentiewoningen bevindt zich de linnenkamer. Voor de wasmachine & droogkast zijn er jetons beschikbaar. Deze worden gefactureerd. U kan ook uw eigen wasmachine en/of droogkast in de assistentiewoning plaatsen.

Gastenkamer

In onze assistentiewoningen hebben wij 2 gastenkamers ter beschikking. Deze kunnen steeds door familie/ bezoekers gebruikt worden voor overnachting na reservatie bij de opnameverantwoordelijke aan het onthaal van de assistentiewoningen. De kostprijs hiervan is op aanvraag met handdoeken of op aanvraag zonder handdoeken.

Prijzen assistentiewoningen (excl. maaltijden):

Type assistentiewoning

Dagprijs

Grote flat, 2 slaapkamers

€49.73

Kleine flat type I

€39.46

Kleine flat type II (106-206)

(kleinere opp)

€38.93

linkedin