De week van 18 tot 24 november was het seniorenweek. Het ideale moment om onze bewoners nog eens extra in de watten te leggen.

Maandag: Koffienamiddag

Door het jaar heen trokken wij heel wat mooie foto’s. Als start van de seniorenweek maakten wij er dan ook gebruik van om een fotovoorstelling te geven samen met een geurige tas koffie en een overheerlijk gebak.

Dinsdag: Filmnamiddag Will Tura

Hoop doet leven, een film dat Tura’s leven vertelt van zijn geboorte tot 1998. Hoe kijkt de artiest terug op zijn jeugdjaren, wat hebben zijn ouders voor hem en zijn carrière betekend? Hoe ziet het leven van een zanger die bijna dagelijks optreedt er eigenlijk uit en hoe houdt hij zoiets vol, gedurende zovele jaren?

Woensdag: Thé-Dansant

We hielden een heuse dansnamiddag op de favoriete nummers gekozen door onze bewoners zelf. Het animatie team trok voor de gelegenheid een feestkleedje aan uit de tijd van toen.

Donderdag: Superbingo

Een superbingo kan niet ontbreken in onze seniorenweek. Wij konden hierdoor ook enkele bewoners gelukkig maken met een mooie prijs.

Vrijdag: Mosselfestijn

Eén keer per jaar staan er in ons WZC mosselen op het menu. Dit zorgt ervoor dat ons mosselrestaurant goed gevuld was met tevreden bewoners.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin