Keuken:
Elke dag wordt er een verse en verzorgde maaltijd bereid. Er kan steeds rekening gehouden worden met een persoonlijk dieet. Ook bewoners van de assistentiewoning kunnen via onze keuken een warme maaltijd ontvangen.

Eigen infokrant:
Dagelijks worden de bewoners en familieleden op de hoogte gebracht van het leven binnen het woonzorgcentrum. Je vindt er o.a. verjaardagen, het menu en foto's van activiteiten in terug.

Kapsalon:
Op maandag, dinsdag en woensdagvoormiddag komt Evy langs om het kapsalon binnen het woonzorgcentrum te openen. Ook bewoners van de assistentiewoningen zijn hier welkom.

Animatie:
Om een zinvolle dagbesteding te kunnen aanbieden hebben we een gespecialiseerd animatieteam. Dagelijks wordt er een activiteit georganiseerd. De ene keer al wat groter dan de andere keer. Denk maar aan: het maandelijks verjaardagsfeest, bingo, breugelavond, BBQ's.,...

Receptie:
Hier kan u terecht voor alle nuttige inlichtingen. De receptie is dagelijks bemand tussen 8u30 en 16u30.

Kapel:
Een sfeervolle ingerichte kapel geeft de bewoners de mogelijkheid tot dagelijks gebed en bezinning. Wekelijks is er een eucharistieviering waar zowel bewoners als familieleden en buurtbewoners welkom zijn.

Cafetaria:
De polyvalente zaal biedt een ideale ruimte voor een tal van activiteiten. Iedere middag functioneert ze ook als cafetaria waar bewoners en/of familieleden iets kunnen drinken.

WIFI:
Alle bewoners en bezoekers kunnen steeds gebruik maken van het gratis netwerk. De code kan bekomen worden aan het onthaal.

Drankenautomaat:
Ook als de cafetaria nog niet open is, kan je een fris drankje kopen. De drankenautomaat bevindt zich aan het onthaal.

linkedin