Animatie:
Om een zinvolle dagbesteding te kunnen aanbieden hebben we een gespecialiseerd team van ergotherapeuten. Dagelijks wordt er een activiteit georganiseerd. De enen keer al wat groter dan de andere keer. Denk maar aan: bingo, geheugenspelletjes, een tochtje met de rolstoelfiets, ....

Drankenautomaat:
Ook als de cafetaria niet geopend is, kan je een frisdrank kopen. De drankenautomaat bevindt zich aan de linkerkant in de inkomhal.

Eigen infoblad "De brug":
3-maandelijks worden de bewoners en familieleden op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen in ons huis.

Kapel:
Op woensdag en zondagvoormiddag kunnen onze bewoners naar de eucharistieviering.

Kapsalon:
Meermaals per week komen Stijn en Eveline langs om het kapsalon binnen het woon-zorgcentrum te openen.

Keuken:
Elke dag wordt er een verse en verzorgde maaltijd bereid. Er kan steeds rekening gehouden worden met een persoonlijk dieet.

Onthaal:
Elke werkdag van 08u00 tot 16u00 kunt u met al uw vragen terecht bij het onthaal.

Polyvalente zaal:
De polyvalente zaal biedt een ideale ruimte voor een tal van activiteiten. Iedere namiddag functioneert ze ook als cafetaria waar de bewoners en/of familieleden iets kunnen drinken en eventueel een pannenkoek of ijsje kunnen nuttigen.

Rokersruimte:
Er geldt een algemeen rokersverbod in het woon-zorgcentrum. Maar omdat niet iedereen het roken kan afleren, hebben we een aangepaste rokersruimte. Deze bevindt zich links in de inkomhal zelf.

'T karuizeke:
Om de 14 dagen komt onze rijdende winkelkar bij onze bewoners. Daar kan je onder andere koeken, snoepen, wijn, ... kopen.


linkedin