Om de bewoners van woonzorgcentrum Onderdale tijdens deze corona-crisis extra te ondersteunen, werkten we het huiskanaal sterker uit. Dit huiskanaal is een TV-kanaal waarop door Onderdale zelf wordt “gestreamd” en de bewoners die een televisie van de voorziening huren, kunnen dit volgen.

Zo kunnen de bewoners stoelyoga en gymnastiek volgen, maar ook de eucharistieviering. Op het huiskanaal is een heel populair item “Ursel in zicht”. Dit is een collage van foto’s van Ursel, die we van de fotograaf mogen gebruiken.
Omdat dit zo populair blijkt, zijn wij nu op zoek naar filmpjes, al dan niet uit de oude doos, rond Ursel, Knesselare en Aalter, waar de auteur ons toestemming geeft om deze filmpjes te streamen.
Heeft u zo’n filmpjes die we mogen gebruiken? Deze zijn heel welkom! Onze bewoners zullen u dankbaar zijn! Je mag deze aan Lien Mahieu bezorgen.

Op facebook lanceerden we een oproep en een stemming voor een naam voor ons huiskanaal.
Het zal u niet verbazen dat “Pierlala” het haalde als naam.

Aangezien klassieke receptie-momenten in corona-tijden niet eenvoudig zijn, maar we deze nieuwe naam toch feestelijk willen zetten, krijgen alle bewoners deze namiddag een lekker stuk “pierlala-taart”.

linkedin