Keuken:
Elke dag wordt er een verse en verzorgde maaltijd bereid. Er kan steeds rekening gehouden worden met een persoonlijk dieet. Ook bewoners van de assistentiewoning kunnen via onze keuken een warme maaltijd ontvangen.

Eigen infokrant:
Maandelijks worden de bewoners en familieleden op de hoogte gebracht van het leven binnen het woonzorgcentrum. Je vindt er o.a. verjaardagen en foto's van activiteiten in terug.

Kapsalon:
Meermaals per week komt de kapper langs om het kapsalon binnen het woonzorgcentrum te openen. Ook bewoners van de assistentiewoningen zijn hier welkom.

Animatie:
Om een zinvolle dagbesteding te kunnen aanbieden hebben we een gespecialiseerd team van ergotherapeuten. Dagelijks wordt er een activiteit georganiseerd. De ene keer al wat groter dan de andere keer. Denk maar aan: het maandelijks verjaardagsfeest, bingo, spaghettifestijn, ritje in de huifkar,...

Rokersruimte:
Er mag niet gerookt worden in het woonzorgcentrum. Maar omdat niet iedereen het roken kan afleren, hebben we ook een aangepaste rokersruimte voorzien.

Receptie:
Hier kan u terecht voor alle nuttige inlichtingen. De receptie is dagelijks bemand tussen 9u en 17u.

Kapel:
Een sfeervolle ingerichte kapel geeft de bewoners de mogelijkheid tot dagelijks gebed en bezinning. Wekelijks is er een eucharistieviering waar zowel bewoners als familieleden en buurtbewoners welkom zijn.

Polyvalente zaal met bar:
De polyvalente zaal biedt een ideale ruimte voor een tal van activiteiten. Iedere middag functioneert ze ook als cafetaria waar bewoners en/of familieleden iets kunnen drinken.

Veilige tuin met terras:
De gesloten afdeling heeft een eigen tuin waar bewoners vrij kunnen rondlopen. Dit geeft ze een gevoel van vrijheid in een beschermde omgeving.

WIFI:
Alle bewoners en bezoekers kunnen steeds gebruik maken van het gratis netwerk. De code kan bekomen worden in de cafetaria, aan het onthaal of in de verpleegpost.

Drankenautomaat:
Ook als de cafetaria nog niet open is, kan je een fris drankje kopen. De drankenautomaat bevindt zich in de cafetaria.

Beleef-TV:
De beleef-TV biedt interactieve spellen waarbij de bewoners zowel de fijne motoriek oefenen als op mentaal gebied gestimuleerd worden. Daarnaast kan hij ook gewoon als TV of presentatiescherm gebruikt worden. Aangezien hij vlot verrijdbaar is staat hij afwisselend op alle afdelingen. Alhoewel de BeleefTV zich vooral richt op senioren is hij gemaakt voor alle generaties. Hierdoor kunnen de bezoekjes van de kleinkinderen nog leuker worden.

linkedin