De Gestoofde peer....gezellig tafelen!

Onze zelfstandigste bewoners kunnen sinds enige tijd weer komen genieten van hun middagmaal in een sfeervolle setting. Natuurlijk volgens de gepaste coronamaatregels: afstand en bubbels zijn hier ook nog steeds de hoogste prioriteit. Voor buitenstaanders zetten wij vanaf maandag 26 juli onze deuren weer open. Reserveren is noodzakelijk!

Omdat er enkele verschillen zijn betreft de regeling/afspraken tijdens de week en het weekend, neem je best de volgende informatie even door.

Van maandag-vrijdag

*Niet- residenten betalen € 10 voor een lekkere maaltijd bestaande uit: soep, een hoofdschotel + 1 drankje naar keuze en een dessert.

*Een maaltijdbonnetje of betaalkaart kan je aankopen aan het onthaal.

*Vanaf 11u15 is het seniorenrestaurant geopend. De bediening start om 11u30, wees dus tijdig aanwezig.

*De bewoners van het WZC genieten van hun maaltijd in het seniorenrestaurant uiteraard gratis.

Zaterdag, zondag en feestdagen.

*De kostprijs voor volwassenen bedraagt €12. Vooraf reserveren is verplicht. Reserveren voor het weekend kan tot vrijdag 12u, voor feestdagen tot 12u van de voorafgaande weekdag.

*U kan plaatsnemen vanaf 11u 15 en om 11u 30 start de bediening.

*Meer inlichtingen kan je bekomen aan het onthaal van het WZC of telefonisch op 052/21.09.91.

Reserveren is noodzakelijk

*Reserveren, het aankopen van een bon/kaart en het doorgeven van het keuzemenu kan aan het onthaal van het WZC (niet open tijdens het weekend). Is het voor jou makkelijker dan kan dit ook telefonisch (052/210991) of via email.

linkedin