Woonzorgcentrum Aqua Vitae Gijzegem en vzw Zorg-Saam ZKJ bundelen samen de krachten. Vzw Zorg-Saam ZKJ is een Zorggroep met 13 ouderenzorgvoorzieningen in Vlaanderen, hoofdzakelijk Oost-Vlaanderen. WZC Aqua Vitae wordt de 14de telg in de Zorg-Saam familie. Samen streven ze naar kwalitatieve zorg voor ouderen met oog voor de persoonlijke noden van de bewoners. “ Onze identiteit met gemeenschappelijke christelijke waarden en visie op persoonsgerichte zorg maken van deze fusie een gedroomd huwelijk”, zegt Zuster Clarette Voorzitter van vzw woon- en zorgcentrum Aqua Vitae.

“We zijn heel blij dat Zorg-Saam en Aqua Vitae de handen in elkaar slaan. Het huidige zorglandschap en de COVID-periode hebben benadrukt hoe belangrijk het is om warme, kwalitatieve zorg zo efficiënt mogelijk te organiseren.”, vertelt Zuster Clarette.


Zorggroep Zorg-Saam en WZC Aqua Vitae vonden in elkaar de perfecte partners, bevestigt ook Berten Van Kerkhove Algemeen directeur bij vzw Zorg-Saam ZKJ. “WZC Aqua Vitae is een woonzorgcentrum met een sterk waarde-gedreven identiteit die heel mooi aansluit bij vzw Zorg-Saam ZKJ. Samen met de woonzorgcentra van Zorg-Saam zkj te Liedekerke, Wetteren en Grembergen vormen we vanaf nu een sterker buurtgericht zorgnetwerk in de regio.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin