Beste Bewoner en familie / bezoeker,

In navolging van de eerdere communicatie rond de intrede naar het nieuw woonzorgcentrum, plannen we voorafgaand aan de verhuis graag een aantal bezoeknamiddagen in.

Op die manier willen we elke bewoner vergezeld van familie en / of bezoek (of een vrijwilliger) de kans geven om reeds kennis te maken met de nieuwe afdeling en de kamer. Het zal op dit moment echter nog niet mogelijk zijn om het volledige wzc te bezoeken; enkel de betreffende afdelingen en kamers zullen worden open gesteld.

Op elke afdeling zal er reeds één kamer uitgerust zijn met het meubilair welke op elke kamer zal voorzien worden vanuit het wzc (bed, nachtkast, tafel en stoelen). Daardoor kan elkeen zich een goed beeld vormen welk persoonlijk meubilair en persoonlijke gerief er mee kunnen verhuizen.

We geven nogmaals mee dat er op elke kamer een tv voorzien is door het wzc welke bevestigd is met een beugel aan de muur.

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen zijn de bezoekdagen per afdeling op onderstaande data vastgelegd. Er kan op deze dagen een bezoek gebracht worden tussen 15u en 19u.
We vragen om deze planning maximaal te respecteren. Mocht u toch verhinderd zijn op deze dag, kan u via de afdeling of hoofdverpleegkundige een afspraak inplannen voor een ander bezoekmoment.

Onderstaand kan u de dag vinden waarop de bezoekdag voor uw afdeling is vastgelegd.

  • Dinsdag 3 mei: bezoekdag voor de echtparen en de bewoners welke momenteel op afdeling glv en 1C wonen. Deze bewoners zullen in de nieuwbouw op diamant en aquamarijn wonen.
  • Woensdag 4 mei: bezoekdag voor de bewoners welke momenteel op afdeling 2A en 2B wonen. Deze bewoners zullen in de nieuwbouw op opaal en robijn wonen.
  • Donderdag 5 mei: bezoekdag voor de bewoners welke momenteel op afdeling 1A en 1B wonen. Deze bewoners zullen in de nieuwbouw op jade en briljant wonen.
  • Vrijdag 6 mei: bezoekdag voor de bewoners welke momenteel op afdeling 3A en 3B wonen. Deze bewoners zullen in de nieuwbouw op de afdelingen maansteen en saffier wonen.

In een eerdere communicatie gaven we reeds de effectieve verhuisdata door; deze zijn onderstaand nogmaals opgenomen.

Van afdeling

Naar afdeling

Di 7 juni

Koppels alle afdeling

Blok C, 2de verd (Diamant)

Wo 8 juni

Afd glv en 1C (Aquamarijn)

Blok C, 1ste verd (Aquamarijn)

Kortverblijf (Smaragd) blijft nog even op glv

Divers (Smaragd)

Do 9 juni

Afd 2A (Opaal)

Blok A, 2de verd (Opaal)

Vrij 10 juni

Afd 2B (Robijn)

Blok B, 2de verd (Robijn)

Ma 13 juni

Afd 1A (Jade)

Blok A, 1ste verd (Jade)

Di 14 juni

Afd 1B (Briljant)

Blok B, 1ste verd (Briljant)

Wo 15 juni

Afd 3B (Saffier)

Blok A, glv (Saffier)

Do 16 juni

Afd 3A (Maansteen)

Blok B en C, glv (Maansteen w en b)


We zullen op elke kamer kort voor de verhuis verhuisboxen ter beschikking stellen om het persoonlijk gerief van de bewoner (kledij, toiletgerief, klein decoratiemateriaal,…) op te bergen.

We vragen aan de familie / bezoeker om te zorgen voor het inpakken op de huidige kamer en uit te pakken in de nieuwbouw. De verhuis van deze boxen zal ook door het verhuisteam gebeuren, alsook de verhuis van de bedden, matrassen en meubilair van de bewoners.

Met vriendelijke groeten,
De verhuisteams

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin