Terug naar overzicht

Nieuwbouw: alles wat je wil weten over de verhuis en de nieuwe kamers

Op deze pagina vind je alle informatie over de nieuwbouw, de inrichting van de kamers, de verhuis en alle praktische zaken daarrond.

Verhuisvragen

Inkleding kamer

  • Is er plaats voor eigen meubelen zoals een kast, zetel? 
    Jawel. Aan de muur waar de TV is bevestigd is er zeker de mogelijkheid om persoonlijk meubilair van de bewoner te plaatsen. Deze muur is 3 meter lang en de onderzijde van de TV komt op ongeveer 125 cm. Ook kan de bewoner zeker een eigen éénpersoonszetel behouden. In de woongelegenheden voor echtparen is er naast de kast(en) zeker ook ruimte voor een meerpersoonszetel of meerdere éénpersoonszetels. 
  • Zal er voldoende mogelijkheid zijn voor eigen aankleding zodat er een thuisgevoel kan gecreëerd worden? 
    Jawel. Naast de mogelijkheid voor eigen meubilair is er een vensterbank van 300cm bij 35cm waarop je heel wat persoonlijke herinneringen een mooie plaats kan geven. Er is ook een systeem voor het ophangen van kaders aan de muur. Anders kunnen geen kaders worden opgehangen. Er zijn dus tal van mogelijkheden om in de kamer een thuisgevoel te creëren.  
  • Kan mijn TV mee verhuisd worden? 
    Neen. In elke woongelegenheid en in de leefruimte is een vast TV-toestel voorzien van het woonzorgcentrum. Deze TV is gekoppeld aan een TV-platform met de basis tv-zenders en verschillende infokanalen. Het gebruik van deze TV zal inbegrepen zijn in de dagprijs van de woongelegenheid. Er zijn betalende mogelijkheden tot uitbreiding van de TV-diensten zoals Netflix, bepaalde zenderpakketten zoals Sport-, Muziek- en Cultuur-pakket. 
  • Wat is de afmeting van de TV op de kamer ?
    De voorziene TV’s zijn 43 inch. Deze hebben een scherm met een diameter van 109,2 cm, een hoogte van 53,6 cm en een breedte van 95.2 cm. 
  • Moeten we zelf voor verlengkabels zorgen?
    Neen. Er zijn 10 stopcontacten in de woongelegenheid voorzien zodat verlengkabels niet nodig zullen zijn.
  • Is er een telefoon op de kamer? 
    Neen. Doordat slechts 15% van onze bewoners gebruik maken van de vaste telefoon op de kamer is er niet meer geïnvesteerd in een vast telefoonnet. Er wordt geadviseerd voor de telefonische bereikbaarheid om over te schakelen naar een toestel dat kan werken over 4G en WIFI. Wij zullen hier later nog meer info over aanleveren. 
  • Is er een groepsaankoop voor GSM’s voorzien? 
    Neen. Er zal geen aankoop van GSM-toestellen via de voorziening worden voorzien. Er zal wel op een later tijdstip een advies volgen vanuit de firma die de telecommunicatie van de voorziening beheert aan welke voorwaarden een toestel dat je aankoopt best voldoet en hoe de configuratie dient te gebeuren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin