Op donderdag 6 februari is onze biljart plechtig ingehuldigd. Deze biljart is aangekocht met de opbrengst van onze jaarlijkse kerstmarkt. Het is de bedoeling om zowel bewoners, bezoekers en medewerkers de kans te geven om even te ontspannen bij een spelletje biljart.

Het eerste spelletje werd gespeeld door onze verantwoordelijke administratie Philip Deblanc en voormalig biljartkampioen Johan Kraaiveld. Het was meteen nagelbijten. Deblanc wist op een voorsprong te komen en dacht Kraaiveld de loef af te steken door het spel te controleren met strategisch geplaatste ballen voor het doel van Kraaiveld. Hierdoor werden de stalen zenuwen van de kampioen op de proef gesteld. Toch weet Kraaiveld het spel in zijn voordeel uit te spelen en met een krachtige stoot was het voor Deblanc afgelopen. Een waardig verliezer gaf Kraaiveld een hand waarna het volgende duo de nieuwe mat verder inspeelde.

De biljart is voor iedereen beschikbaar tijdens de openingsuren van de cafetaria. Hier worden de keu's en biljartballen uitgeleend.

linkedin