Beste

Momenteel blijft de toestand in regio Nazareth stabiel. Ook in het woonzorgcentrum is er tot op heden niemand positief getest. We hopen dit zo te houden.

Om onze bewoners te blijven beschermen vragen wij extra aandacht voor mensen die terugkomen uit vakantie. Indien u terugkeert uit een rode of oranje zone, vragen wij om uw bezoek 14 dagen uit te stellen. Na deze periode kan u, mits het volgen van de richtlijnen, terug langskomen. Je vindt het up-to-date advies terug via https://diplomatie.belgium.be/nl

Voorlopig blijft onze bezoekregeling ongewijzigd. De huidige regels vind je via deze link: bezoekregeling-vanaf-28-juli.

Voor bewoners bij wie het levenseinde nadert gelden aangepaste afspraken. Informatie hieromtrent vind je via de link naar de informatiebrief bezoek tijdens levenseindefase

Wij volgen alle gegevens continu op en hopen deze bezoekregeling te kunnen aanhouden. Het strikt navolgen van de maatregelen door bezoekers zal hier toe bijdragen. Wij houden jullie op de hoogte door een wekelijkse update tenzij er wijzigingen zijn aan de situatie of de afspraken.

Blijf de regels volgen, zo blijven we #samenzorgenvoorelkaar

Genegen groet,

Günther De Coen
Directeur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin