Beste bewoner, familie / bezoeker,

De verhuisdatum nadert… Zoals we reeds eerder communiceerden bereiden we met verschillende teams deze verhuis voor.

We zouden het fijn vinden om op jullie hulp te kunnen rekenen
- bij het in- en uitpakken van persoonlijke materialen bij uw familielid / kennis. Het wzc stelt hiervoor kort voor de verhuisdatum meerdere verhuisboxen ter beschikking. We vragen de verhuisboxen wel ten laatste de dag na de verhuis terug zodat deze kunnen ingezet worden op de andere afdelingen.
- het labelen van meubilair, kaders,… welke moeten mee verhuisd worden. Het wzc zal hiervoor de nodige gepersonaliseerde labels bezorgen.

Jullie ondersteuning bij het in- en uitpakken van de persoonlijke zaken en het labelen van de grotere te verhuizen stukken betekenen voor de teams een belangrijke ondersteuning! Alvast dank daarvoor!

Zowel de verhuisboxen gevuld met persoonlijke materialen als de meubels, kaders,… zullen door het verhuisteam verhuisd worden naar de nieuwbouw.

Verhuishulp

Naam bewoner:

Naam familie / bezoeker(s):

o Kunnen kort voor / op de verhuisdag helpen bij het in- en uitpakken van persoonlijke materialen (kledij, toiletartikelen, klein decoratiemateriaal,…) bij uw familielid / kennis.

o Kunnen niet helpen bij het in- en uitpakken van persoonlijke materialen

o Kunnen kort voor / op de verhuisdag de afdeling nog wat ondersteunen i.f.v. de verhuis (geen fysieke verhuis van meubelen e.d.)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin