Keuken:
Elke dag wordt er een verse en verzorgde maaltijd bereid met verse producten van de beste kwaliteit. Er kan steeds rekening gehouden worden met een persoonlijk dieet. Ook bewoners van de assistentiewoning kunnen via onze keuken een warme maaltijd ontvangen.

Eigen infokrant:
Drie maandelijks worden de bewoners en familieleden op de hoogte gebracht van het leven binnen het woonzorgcentrum. Je vindt er o.a. verjaardagen en foto's van activiteiten in terug.

Kapsalon:
Meermaals per week komt de kapper langs om het kapsalon binnen het woonzorgcentrum te openen. Ook bewoners van de assistentiewoningen zijn hier welkom. Je kan een afspraak maken.

Animatie:
Om een zinvolle dagbesteding te kunnen aanbieden hebben we een gespecialiseerd team van ergotherapeuten en animatoren. Dagelijks wordt er een activiteit georganiseerd. De ene keer al wat groter dan de andere keer. Denk maar aan: steakfestijn, dansnamiddag, muzieknamiddag, spelnamiddag, fietsen met de duo-fiets ...

Rokersruimte:
Er mag niet gerookt worden in het woonzorgcentrum. Maar omdat niet iedereen het roken kan afleren, hebben we ook een aangepaste rokersruimte voorzien.

Receptie:
Hier kan u terecht voor alle nuttige inlichtingen. De receptie is dagelijks bemand tussen 8u30 en 17u.

Polyvalente zaal met bar:
De polyvalente zaal biedt een ideale ruimte voor tal van activiteiten. Geïnteresseerden kunnen de vergaderzaal naast de cafetaria afhuren voor familiefeestjes e.d..

Veilige tuin met terras:
De afdeling voor personen met dementie heeft een eigen tuin waar bewoners vrij kunnen rondlopen. Dit geeft ze een gevoel van vrijheid in een beschermde omgeving.

WIFI:
Alle bewoners en bezoekers kunnen steeds gebruik maken van het gratis netwerk. De code kan bekomen worden in de cafetaria, aan het onthaal of in de verpleegpost.

Drankenautomaat:
Ook als de cafetaria nog niet open is, kan je een fris drankje kopen. De drankenautomaat bevindt zich aan het onthaal.

BelevenisTafel :
De BelevenisTafel is moderne technologie in een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die flexibel inzetbaar is in verschillende ruimtes. Het belangrijkste kenmerk van de BelevenisTafel is dat mensen samen aan tafel zitten en gezamenlijk activiteiten uitvoeren. De BelevenisTafel biedt bewoners van zorginstellingen ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen.

linkedin