De dagprijs varieert, afhankelijk van de keuze van de kamer:

Eenpersoonskamer

*normaal: € 60,05

*met terras: € 63,95

*K273-K280 en K173-K180: € 58,75

Grote eenpersoonskamer:

€ 72.04

Tweepersoonsstudio

*alleen bewoond: € 78,05

*normaal, p.p.: € 56,89

*echtpaar, p.p.: € 42,10

De dagprijs omvat: huisvesting, onderhoud, maaltijden, verpleegkundige zorgen, gebruik van medisch materiaal, wondzorg (enkel producten die op RIZIV- lijst zijn vermeld), logopedie, kiné (enkel bij RVT- gerechtigde) en ergotherapie.

Niet inbegrepen in de dagprijs: remgelden op doktershonoraria en paramedische verstrekkingen, pedicure, persoonlijk aandeel in geneesmiddelen, persoonlijke bijdrage voor de mutualiteit, reiniging van persoonlijke kledij, naamtekenen van kledij (gebeurt altijd in het WZC), prestaties in het kapsalon, verbruik in de winkel of cafetaria en telefoongesprekken, TV-distributie en huur TV.

De kamerinrichting: bed, nachtkastje, kleerkast, sanitaire ruimte met toilet en lavabo, beloproepsysteem, tafel en stoelen (enkel op een tweepersoonskamer en kortverblijf), in elke kamer is er radiodistributie en aansluitmogelijkheid voor TV. Op de afdelingen Klaverweide en Rietveld is er op elke kamer telefoonaansluiting mogelijk. De kamer kan natuurlijk een eigen persoonlijke toets krijgen met foto's of andere persoonlijke zaken.

linkedin