Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan en er af en toe eens tijd moet zijn voor verbinding en plezier organiseerde Projectgroep Werkbaar werk van Ons Zomerheem een chocoTOFFENquiz voor haar personeelsleden en partners. Er waren geen punten maar wel chocotoffs. Wie aan het einde de meeste snoepjes had mocht eerst kiezen van de wel heel erg mooie prijzentafel.

De avond zat vol met hints naar antwoorden en ook Marianne Ginneberge en algemeen groepsdirecteur Berten Van Kerkhove en manager administratie en financiën Rik De Duytschaever gaven via een videoboodschap een antwoord weg.

Medewerksters Sofie en Cindy wonnen samen met hun partner deze quiz met 60 op 82 punten. Nipt gevolgd door vele andere ploegen. Het was een gezellige avond, vol amusement en sfeer. Wie niet aanwezig kon zijn omdat ze op het moment van de quiz aan het werk waren kregen een lekkere attentie.

Dank aan het organisatieteam voor de leuke quiz en de goede voorbereiding van deze avond, Rik Menschaert voor de lekkere hapjes en de vele vrijwilligers die ervoor zorgden dat deze avond vlekkeloos verliep! Wegens succes krijgt de ronde “Waar is Davy?” nog een vervolg. Wie kan Davy 10 keer spotten in Ons Zomerheem?


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin