Beste studenten,

Het is met veel plezier dat wij jullie uitnodigen voor onze "Student@Work 2024”, een jobbeurs voor jobstudenten in Ons Zomerheem. Dit evenement zal plaatsvinden op volgende momenten:

  • Donderdag 15 februari van 14u tot 17u (krokusvakantie)
  • Woensdag 21 februari van 14u tot 17u

Plaats: cafetaria Ons Zomerheem, centraal gelegen in ons woonzorgcentrum.

Tijdens deze jobbeurs krijgen jullie de kans om in contact te komen met onze diensten die op zoek zijn naar gemotiveerde en enthousiaste jobstudenten voor 2024. Het is een uitgelezen kans om meer te weten te komen over Ons Zomerheem, de mogelijkheden te verkennen en direct in gesprek te gaan met uw potentiële collega’s (vaste medewerkers en jobstudenten die reeds voor ons gewerkt hebben).

Wat kan je verwachten:

  • Ontmoetingen met onze diverse diensten (interieurzorg, keuken, zorg, administratie)
  • Informatie over de mogelijkheden en vereisten
  • Een leuke babbel met een hapje en tapje

Breng gerust je gegevens mee (opleiding, certificaten, eerdere ervaringen) en kom goed voorbereid om indruk te maken. Dit is jullie kans om een eerste stap te zetten richting een leuke en leerzame werkervaring in een hoog aangeschreven woonzorgcentrum.

Nadien voorzien we ook de mogelijkheid om u kandidaat te stellen voor een bepaalde dienst en periode. We verzamelen alle kandidaturen en koppelen zo spoedig mogelijk, begin april, terug of u weerhouden bent en voor welke periode u weerhouden bent.

We geven nog even mee dat onze jobstudenten niet alleen goed en correct verloond worden maar ook goed omringd worden met vaste medewerkers. Bovendien organiseren we in september ook een After Summer Party waarvoor onze jobstudenten ook uitgenodigd worden!

Wij hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen op onze "Student@Work 2024” jobbeurs.

Tot ziens op de jobbeurs!

Met vriendelijke groet,

David Puttevils

Bereikbaarheid en vervoer

Via openbaar vervoer:

Zomergem Dreef wordt door de LIJN bediend door lijnen 65 en 67:

- 65: Gent Sint-Pieter naar Ursel Kerk (en omgekeerd)

- 67: Gent Sint-Pieter naar PTI Eeklo (en omgekeerd)

Aansluitend is er ook een belbus (160) in de regio actief, met name voor alle haltes in Lovendegem, Zomergem en Waarschoot.

Voor de fietsers: er is een ruime overdekte fietsenstalling voorzien waar tevens elektrische fietsen kunnen opgeladen worden.

Met de wagen:

Er is een grote parking voorzien op onze campus. Deze is bereikbaar via de Azaleastraat en De Dreef. De barelen openen automatisch. De parking is voor iedereen gratis.

Voor bezoekers is het aangewezen om Azaleastraat 1, 9930 Zomergem als bestemming in te geven in de GPS aangezien het adres Dreef 47, 9930 Zomergem van toepassing is voor de ganse campus, inclusief de scholen. Dit kan verwarrend zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin